Politica de confidențialitate

1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către SC La Strada Optic SRL (ElegantOptic), prin intermediul magazinului virtual www.elegantoptic.ro către Cumpărator și pot fi modificate oricând de către ElegantOptic.

2. CONFIDENȚIALITATE – PUBLICITATE

2.1 Vânzătorul va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natura pe care Clientul/Cumpărătorul le furnizează. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

2.2 Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Clientul/Cumpărătorul este de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.elegantoptic.ro. ElegantOptic nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

2.3 Prin înscrierea în baza de date ElegantOptic, Clientul/Cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai ElegantOptic: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii; agenții de stat sau guvernamentale, atunci când legislația specifică acest lucru; alte companii cu care ElegantOptic poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, etc.

2.4 Nicio declaratie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvaluire către terțe părți nu va fi facută de Client/Cumpărător cu privire la Comanda fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

2.5 Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

2.6 Newsletterele sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati și agreați, asigurându-se astfel confidențialitatea și securitatea informațiilor.

2.7 În momentul în care, Clientul/Cumpărătorul își creaza un Cont pe Site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

2.8 Clientul/Cumpărătorul își poate modifica opțiunea cu privire la acordul emis către Vânzător în orice moment:

  • prin contactarea ElegantOptic în acest sens;
  • prin modificarea setărilor din Contul de client la secțiunea “Abonarile mele”;
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător;

*Ultima actualizare: 25.08.2020

Derulați în sus
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

Coșul meu

Coșul dvs. este gol.

Continuă cumpărăturile