Lentile de contact colorate Emerald Green

180,00 lei

10%
Close
Subtotal
  • 200,00 lei
  • 180,00 lei
  • 10%
  • 180,00 lei
  • Economisiți 20,00 lei (10%) la achiziția acestui produs.
Stoc epuizat
Descriere

Descriere

Poți purta aceste lentile de contact colorate timp de trei luni, zilnic timp de maximum 8 ore pe zi, de la deschiderea blisterului. Se recomandă ca acestea să fie aruncate după perioada de trei luni. Ele sunt concepute pentru a imita aspectul natural al irisului. Aceste lentile sunt transparente în centru, pentru a permite o vedere clară.

Lentilele de contact colorate sunt potrivite atât pentru ochi deschiși la culoare, cât și pentru ochi închiși, efectul final fiind diferit în funcție de mai mulți factori: nuanțele irisului, machiaj, outfit, lumina exterioară.

Pentru păstrarea calității lentilelor, cât și pentru sănătatea ochilor tăi este recomandată utilizarea unei soluții multifuncțională de întreținere pentru lentile de contact moi pentru stocarea acestora.

Materialul din care sunt făcute lentilele și nivelul de apă conținut permit că oxigenul să treacă prin acestea, făcându-le mult mai confortabile și lăsând ochii să respire, astfel încât pot fi purtate până la 8 ore pe zi. A nu se purta în timpul somnului.

Continutul pachetului: 1 pereche (2 lentile) si o cutie de stocare pentru lentile de contact GRATUIT.

Lentilele sunt certificate CE (certificat european) fiind in conformitate cu standardele Europene de siguranță privind lentilele de contact.p>

8 / 100
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Colecții lentile colorate

Vibrant

Culoare lentile de contact

Verde

Timp de purtare

90 zile (3 luni)

Material lentile de contact

Terpolimer hydrogel

Putere

Plan (0.00) / cosmetice

Diametru

14,0 mm

Raza de curbura

8,6 mm

Continut de apa

45%

Alte recomandări:

Derulați în sus
Close
Close
Close

Coșul meu

Coșul dvs. este gol.

Continuă cumpărăturile