Lentile de contact colorate Ebony Dark

99,00 lei

10%
Close
Subtotal
  • 110,00 lei
  • 99,00 lei
  • 10%
  • 99,00 lei
  • Economisiți 11,00 lei (10%) la achiziția acestui produs.
În stoc
Descriere

Descriere

   Poți purta aceste lentile de contact colorate timp de trei luni, zilnic timp de maximum 8 ore pe zi, de la deschiderea blisterului. Se recomandă ca acestea să fie aruncate după perioada de trei luni. Ele sunt concepute pentru a imita aspectul natural al irisului. Aceste lentile sunt transparente în centru, pentru a permite o vedere clară.

   Lentilele de contact colorate sunt potrivite atât pentru ochi deschiși la culoare, cât și pentru ochi închiși, efectul final fiind diferit în funcție de mai mulți factori: nuanțele irisului, machiaj, outfit, lumina exterioară.

   Pentru păstrarea calității lentilelor, cât și pentru sănătatea ochilor tăi este recomandată utilizarea unei soluții multifuncțională de întreținere pentru lentile de contact moi pentru stocarea acestora.

   Materialul din care sunt făcute lentilele și nivelul de apă conținut permit că oxigenul să treacă prin acestea, făcându-le mult mai confortabile și lăsând ochii să respire, astfel încât pot fi purtate până la 8 ore pe zi. A nu se purta în timpul somnului.

8 / 100
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Colecții lentile colorate

Natural

Culoare lentile de contact

Negru

Timp de purtare

30 zile (1 luna)

Material lentile de contact

Terpolimer hydrogel

Putere

Plan (0.00) / cosmetice

Diametru

14,0 mm

Raza de curbura

8,6 mm

Continut de apa

45%

Alte recomandări:

Derulați în sus
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

Coșul meu

Coșul dvs. este gol.

Continuă cumpărăturile