Despre

optics service | Elegant Optic
Bine ați venit pe pagina noastră

Elegant Optic reprezinta o echipa tânără și foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, cu o experienta de peste 10 ani în domeniu opticii medicale. Priceperea și experiența întregului personal sunt susținute și de echipamentele thehnice de ultimă generație de care dispunem,  cu ajutorul cărora putem oferi serviciile și consultațiile optice care îndeplinesc toate standardele de calitate europene.

La noi găsiți:

Parte din conceptul nostru de bază, pe langă calitate, dorim sa oferim și accesibilitatea mai ușoară pentru produsele noastre, de aceea venim în întâmpinarea clienților noștri chiar la locul lor de muncă sau acasă, cu realizarea acestui website, unde puteti gasi o varietate de rame de vedere, ochelari de soare, lentile cu dioptrii, dar și lentile de contact de vedere și lentile de contact colorate, în cele mai sigure condiții.

Avem parteneriate cu cei mai mari producatori de lentile, printre care si Essilor si oferim gama lor completa de produse: lentile monofocale, progresive, bifocale sau cu  filtru pentru computer.

Totodată vă punem la dispoziție o gamă variată de rame pentru ochelarii de vedere, ale celor mai mari brand-uri cum ar fi: Tom Ford, Chopard, Furla, Roberto Cavalli, iar pe lânga gamele de lux, venim în întampinarea dumneavoastră și cu alte game la preturi accesibile: Eskymo, Skechers, Fila, Timberland.

Relatia pe care dorim sa o stabilim cu dumneavoastra este una solida, de lunga durata drept care ne puteti gasi la adresa magazinului nostru, pentru eventuale servicii de consultații, suport, întretinere sau reparatie ale produselor achizitionate de la noi. Aceste servicii de întreținere fiind gratuite pe perioada garanției cuprinsa între 1 si 2 ani, în funcție de produsul achiziționat.

optics services service 3 1 e1609416860584 | Elegant Optic
61 / 100
Derulați în sus
Close
Close
Close

Coșul meu

Coșul dvs. este gol.

Continuă cumpărăturile