Card de fidelitate

Cardul de Fidelitate este lansat de ElegantOptic

Posesorii și cei ce doresc să devină posesori ai cardului de fidelitate sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial stă la dispoziția oricărui posesor de card, pentru consultare, în magazinul Elegant Optic și pe site-ul www.elegantoptic.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public, respectiv afișarea pe site-ul www.elegantoptic.ro.

1. Zona de desfășurare a programului de fidelizare

Programul de fidelitate este organizat și se desfășoară în magazinul Elegant Optic. Cardul de Fidelitate Elegant Optic se regăsește într-o singura forma “Card de Fidelitate” inscripționat pe verso cu un cod unic de înregistrare (ex: ELG-0001). Promoția activă a Cardului de Fidelitate personalizat poate fi diferită de promoția activă din magazinul Elegant Optic.

2. Durata programului

Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01.02.2019. Elegant Optic are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului sau modificarea acestuia. Înștiințarea referitoare la încetarea programului va fi afișată de Elegant Optic cu cel puțin 10 zile înainte de data încetării programului in magazinul Elegant Optic, într-un loc vizibil și pe site-ul www.elegantoptic.ro . Programul se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

card fidelitate 1 | Elegant Optic

3. Condiții de participare

Poate fi membru al programului de fidelitate Elegant Optic orice persoană fizică care are domiciliul stabil în Romania și a împlinit 18 ani. La program se poate participa numai prin completarea și semnarea formularului de înscriere. Formularul de înscriere este accesibil fizic, în magazinul Elegant Optic. Participantul este obligat să completeze integral formularul de înscriere, cu date reale și citeț. Participantul este de asemenea obligat să completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii in formularul de înscriere. Câmpurile obligatorii sunt: nume, prenume, data nașterii, e-mail, număr de telefon, data completării și semnătura. Formularul de înscriere în program se completează și se predă în magazinul Elegant Optic. Formularul nesemnat sau conținând date incomplete duce la invalidarea cardului. Participantul este rugat să consulte periodic site-ul www.elegantoptic.ro și regulamentul Cardului de Fidelitate Elegant Optic prezent la adresa pentru a afla ultimele informații cu privire la modul de acordare și utilizare a discount-urilor oferite prin folosirea cardului sau a promoțiilor și campaniilor active disponibile în funcție de tipul de card. Pot exista perioade pe parcursul cărora în cadrul programului de fidelitate (Cardul de Fidelitate) nu există promoții sau campanii active.

Angajații Elegant Optic/ S.C. La Strada Optic S.R.L. nu pot fi posesori ai Cardului de Fidelitate elegant Optic și nu pot beneficia de avantajele, promoțiile și campaniile desfășurate prin intermediul acestuia.

4. Mecanismul de folosire a cardului

Pentru a beneficia de promoția activă a Cardului de Fidelitate, posesorul de card trebuie să prezinte cardul în magazinul Elegant Optic. Posesorul de card care, înainte de efectuarea cumpărăturii, nu preda cardul pentru verificare, nu va beneficia de promoția sau campania activă a respectivului card (în cazul campaniilor sau promoțiilor active adresate posesorilor de card). Este interzisă folosirea aplicațiilor care înlocuiesc cardurile (soft/programe telefon/tablete, etc.). Cardurile de Fidelitate Elegant Optic nu sunt transmisibile.

5. Cardul de fidelitate Elegant Optic

Fiecare participant are dreptul la un singur card. Falsificarea oricărui card se pedepsește conform legilor. Cardul se utilizează pentru a beneficia de promoția sau campania activă a cardului respectiv și oferte special concepute în programul de fidelizare. Discount-urile aplicate în Programul de Fidelitate Elegant Optic se supun următoarelor condiții: Promoțiile care au drept subiect aniversările sau zilele de naștere ale clienților înscriși în programul de fidelitate se aplică o singură dată într-o singură zi/an (în cazul în care acesta promoție este activă). Elegant Optic își rezervă dreptul de a inactiva orice card care încalcă această prevedere din regulament. Elegant Optic își rezerva dreptul de a invalida oricare tip de card după o perioadă de 12 luni de neutilizare sau orice card de fidelitate Elegant Optic care a fost folosit încălcându-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Aceste carduri, odată invalidate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, avantajele oferite de card. Poate beneficia în schimb de un nou card, completând un nou formular de card.

6. Folosirea cardului de fidelitate

Pentru a beneficia de avantaje, clientul va trebui să anunțe de la început ca este posesor de card de fidelitate Elegant Optic și să prezinte cardul optometristului din magazinul Elegant Optic. Cardul va avea un număr unic de înregistrare în sistem. În momentul prezentării cardului optometristul va avea acces la informațiile referitoare la avantajele de care beneficiază clientul respectiv, în funcție de promoția activă a cardului. Cardul de Fidelitate Elegant Optic poate fi utilizat doar în magazinul Elegant Optic.

7. Cardurile deteriorate, pierdute sau furate

Daca un card Elegant Optic s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anunțat imediat personalul din magazinul Elegant Optic sau trimițând un e-mail la adresa contact@elegantoptic.ro. Odată cu înștiințarea se vor comunica numele, adresa și celelalte date de identificare ale posesorului de card, obligatorii fiind și numărul de telefon și adresa de e-mail pentru a se putea face verificarea datelor.

Participantul care își pierde cardul sau îi este furat are dreptul la un nou card. În perioada de înlocuire a cardului clientul nu beneficiază de avantajele oferite de acesta. În cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate, avantajele de care se beneficia pe vechiul card se pierd și nu se vor transfera pe noul card. Primirea noului card se face în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la anunțarea pierderii sau furtului.

8. Solicitarea de informații și funcționarea punctului info

Posesorii de card pot obține informații referitoare la funcționarea programului de fidelitate și folosirea cardului apelând la angajatul magazinului sau la adresa de e-mail contact@elegantoptic.ro. Titularul cardului va anunța fără întârziere orice schimbare a informațiilor personale, inclusiv modificările de adresa și de asemenea va anunța pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate la adresa contact@elegantoptic.ro.

66 / 100
Derulați în sus
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

Coșul meu

Coșul dvs. este gol.

Continuă cumpărăturile